Gefeliciteerd!! Je gaat meedoen aan de cursus Executieve Functies.

Een super goede beslissing. We gaan ervan uit dat je er veel waardevolle inzichten uit zult halen en sowieso deze kennis is zoveel waard voor de toekomst van jezelf en je kind(eren)! 

Wat kun je nu verwachten?

Je krijgt een mail met de bevestiging van de bestelling en de factuur.

Je krijgt een andere mail met jouw inloggegevens. Let ook even op je spam, want soms komt de mail daarin (onverhoopt) terecht. 

Module 1 is al direct voor je opengezet. Je kunt inloggen via rustinouderschap.thehuddle.nl. Dit is de leeromgeving van Rust in Ouderschap. Dit staat natuurlijk ook in de mail met de inloggegevens vermeld. 

De volgende modules worden wekelijks voor je geopend. 

Heel veel succes met de cursus! 

LET OP: Bij sommige mensen is het nodig om je mail te refreshen. Dus heb je binnen 5 minuten geen mail ontvangen, start dan even je mailprogramma opnieuw op voor de zekerheid.

 

Ennn….

Je mag meedoen aan de Black Friday actie. 🎁

Dit betekent dat je door je deelname aan de cursus Executieve Functies jezelf 1 extra cursus cadeau mag doen of een cursus cadeau geeft aan iemand anders.

Je kunt kiezen uit de volgende cursussen:

➡️ Cursus Minder Boos, Meer Rust

➡️ Cursus Angst de Baas

➡️ Cursus Rust in Huis

➡️ Weerbaarheidstraining

➡️ Cursus Executieve Functies (als cadeau aan iemand anders)

Wil je nog even lezen wat de cursussen, precies inhouden, lees dan het aanboddocument waar dit voor jou op een rijtje staat.

Heb je binnen 5 minuten nog geen mail? Dan kun je altijd inloggen via onderstaande knop, je emailadres invullen en een nieuw wachtwoord aanvragen.

De inlogknop is ook rechtsbovenaan onze website ‘https://www.rustinouderschap.nl’ te vinden. En je kunt dan op ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Je kunt er dus altijd in!

Vaker voorkomende problemen wat betreft inloggen: 

We hopen natuurlijk dat je geen technische problemen ervaart, maar het is en blijft een ICT systeem wat weleens moeilijk kan doen helaas.  

Ik moet een code invoegen, hoe werkt dit? 

Vanwege extra veiligheidsredenen kan het voorkomen dat er na het invullen van je emailadres een verificatiecode wordt gevraagd. Deze wordt binnen 5 minuten naar je emailadres gestuurd (soms is het even wachten en refreshen). Vul deze code in en je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken (2x invullen om fouten te voorkomen). Vanaf het invullen van een nieuw wachtwoord kun je voortaan met dit wachtwoord inloggen. 

Mijn emailadres wordt niet herkend. 

Het gebeurt niet vaak, maar soms herkent het systeem jouw emailadres niet, terwijl deze wel goed is ingevuld. Als je een factuur hebt gehad en je inloggegevens hebt ontvangen, kun je ervan uitgaan dat je emailadres wel goed in ons systeem staat. Soms kan het helpen om 10 minuten later nog een keer in te loggen, na het refreshen van de URL pagina. Mocht dat niet zo zijn, stuur dan een mailtje naar team@rustinouderschap.nl en dan helpen we je graag verder.

Mocht je andere vragen hebben over het inloggen of problemen hebben met het inloggen in de leeromgeving.  We hebben het voor je in een stappenplan gezet, zodat je precies kunt lezen wat je kunt doen.

Heb je onverhoopt een ander probleem wat betreft inloggen? Stuur dan een mailtje naar team@rustinouderschap.nl, en we lossen het snel voor je op.

Er is ook een superhandige app waarop je de cursus kunt volgen. Kijk hieronder voor meer informatie over deze app en hoe je die kunt gebruiken.