Voor alle ouders die het zat zijn om eeuwig ‘politie-agentje’ te spelen om de ruzies tussen je kinderen steeds weer op te moeten lossen

Doe nu mee met de 4-daagse challenge “Strijd is verleden Tijd”

Slechts 7 euro!

Je kinderen zijn steeds weer aan het bekvechten, schreeuwen naar elkaar, zijn elkaar expres aan het treiteren.

Ze maken ruzie over wie er met welk speelgoed mag spelen, trekken spullen uit elkaar handen. Ruzie over welk tv programma er gekeken mag worden,  wie de beste is…..Ze komen op elkaars kamer, terwijl de ander  aangeeft even alleen te willen zijn. Ze dagen elkaar uit, zeggen gemene dingen over en tegen elkaar en doen elkaar pijn. Er is jaloezie over wie het lekkerste snoepje krijgt of wie er meer aandacht krijgt van jou…..

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Herkenbaar?

Je kinderen blijven continu irriteren.

Het gezellig samenzijn is ver te zoeken.

Je had het je zo anders voorgesteld.

Een gezin met meer kinderen. Je had vooraf zo’n mooi plaatje in je hoofd. Broer en zus (of andere combinaties kunnen natuurlijk ook 😉) die gek zijn op elkaar, die met elkaar spelen en lachen.

Nu heb je het idee dat er alleen maar strijd is.

Je wilt het zo graag anders.

Jij moppert op je kinderen, zegt dat ze nu eens normaal moet doen, stuurt ze naar hun kamer voor straf, zodat jij het even rustig hebt.

Dit is eigenlijk niet hoe je het wilt, maar je weet niet hoe je die verandering kan maken.

Je weet niet waar je moet beginnen. 

Het kan ook anders

Goed nieuws voor jou. Het is zeker mogelijk om dit om te draaien.

Jij kan invloed hebben op de strijd tussen je kinderen.

Wanneer je de juiste vaardigheden gaat inzetten, is er binnen een paar dagen al meer gezelligheid en plezier tussen je kinderen.

Hoe dan? 

Met de Challenge “Strijd is Verleden Tijd” nemen we je stap voor stap mee om die verandering te maken.

Deze challenge is vergelijkbaar met een mini-cursus. Elke dag (4 dagen achter elkaar) krijg je een nieuwe video, informatie en werkbladen om mee aan de slag te gaan.

Je krijgt elke dag inzichten en een tip hoe jij invloed kan hebben op de strijd van je kinderen.

De uitdaging ligt erin dat je die dag aan de slag gaat met de tip van de dag.

Dus niet vele tips en tools tegelijk, zodat je niet weet waar je moet beginnen. Maar 1 praktische oefening per dag waarbij je direct verbetering ziet.

Het kost niet veel tijd, sterker nog, een paar minuutjes per dag. En je ziet gelijk waar voor je het doet

Wat gaat deze challenge je opleveren:

✔️ Hoe je invloed kan hebben op de strijd tussen jouw kinderen

✔️ Hoe je omgaat met onderlinge wedstrijdjes

✔️ Hoe je je kinderen kan laten samenwerken

✔️ Je kinderen leren ruzie zelf op te lossen (zowel thuis als op school)

✔️ Een einde aan de eeuwige discussies en onderlinge jaloezie

✔️ Weten wat je het beste kan zeggen tegen ruziënde kinderen

✔️  Het zelfvertrouwen van je kinderen vergroten

✔️ Hoe je je kinderen leert om positiever gedrag te laten zien

✔️ Hoe je de band tussen broer(s) en zus(sen) versterkt

✔️ Hoe er meer plezier en gezelligheid komt in huis

✔️ Meer rust voor jou

✔️ Hoe jij als ouder weer kunt opladen, in plaats van ‘eeuwige’ politie-agent spelen

En dit allemaal in 4 dagen: Concreet, praktisch en snel resultaat! Ga jij de CHALLENGE aan? 

Vandaag slechts 7 euro

Direct toegang

Wie zijn wij

Hi! Wij zijn Celia, Corine en Rosalie. Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdzorg, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een topteam, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis en in de klas. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

Werkzaam als gedragswetenschapper, psycholoog en ambulant hulpverleners

Opvoeden is gewoon de moeilijkste baan in de hele wereld. En dat hebben we gezien in ons werk, maar bovenal zijn we zelf alle drie ook moeder en zien we het zelf ook in de praktijk. Kinderen die makkelijker meelopen in de pas, maar ook hebben we zelf ervaring met kinderen die wat meer uitdaging vragen in de opvoeding. En juist voor díe ouders willen wij er zijn. Gewoon laagdrempelig…..praktisch….en om rust en harmonie in huis te krijgen voor de lange termijn!

Laatst hebben we ook mee mogen werken aan een podcast van KekMama over ruzies tussen broers en zussen. Super leuk om zo veel ouders te mogen bereiken om meer rust te krijgen in het gezin. 

Daarnaast ook zelf moeders met alle uitdagingen die het met zich meebrengt

Opvoeden is gewoon de moeilijkste baan in de hele wereld. En dat hebben we gezien in ons werk, maar bovenal zijn we zelf alle drie ook moeder en zien we het zelf ook in de praktijk. Kinderen die makkelijker meelopen in de pas, maar ook hebben we zelf ervaring met kinderen die wat meer uitdaging vragen in de opvoeding. Hoogsensitiviteit, een sterke wil, een sterk temperament en ADHD is ons ook in onze privé situatie bekend.

En juist voor ouders die uitdagingen bemerken in de opvoeding, willen wij er voor zijn. Gewoon laagdrempelig…..praktisch….en om rust en harmonie in huis te krijgen voor de lange termijn!

Alles wat wij weten als professional, maar ook als moeders, delen we graag met jou via Rust In Ouderschap. 

 

Laagdrempelig, korte lijntjes en oplossingsgericht

Onze visie vanuit Rust in Ouderschap is hulp zo laagdrempelig mogelijk te maken, korte lijntjes met de ouders, en altijd oplossingsgerichte hulp bieden.

Hulp geven vanuit de vraag van ouders, en wat het beste is voor het hele gezin.

In de praktijk zien we helaas dat er veel ouders geen hulp vragen.

Terwijl ook in een ‘normaal’ gezin ook problemen zijn in de opvoeding.

Het is niet iets wat alleen in bepaalde gezinnen gebeurt. Bij iedereen komen er uitdagingen voor. 

We horen het ook om ons heen, bij familie, vrienden en kennissen. En zien het binnen onze eigen gezinnen ;-).

Hoewel we in de specialistische jeugdzorg hebben gewerkt en ruime ervaring hebben met opvoedhulp, hebben we rustinouderschap.nl opgericht om ons juist te richten op gezinnen zoals bij jou.

En je leest misschien wel boeken, volgt het e.e.a. via social media, maar tóch lukt het maar niet om die tips te integreren in jullie dagelijks leven. En dat ís ook lastig. Om die reden hebben we deze challenge gemaakt. Je hoeft zelf niet te bedenken waar je eerst mee start, dat hebben wij stapsgewijs voor je uitgewerkt. 

Het zijn geen korte termijn tips, maar het richt zich op een verandering voor altijd. En bovenal ook je kind de juiste vaardigheden eigen te maken, zodat het stabiele kinderen worden met een fundament aan vertrouwen in zichzelf. Dat is het grootste goed wat je je kind kunt geven.

 

De Challenge is een mooie start tot verandering

De Challenge “STRIJD is Verleden TIJD” is onmisbaar voor elke ouder. Hoe dol je ook bent op je kinderen en hoe bewust je ook bezig bent met opvoeden. Soms loop je gewoon echt even vast en ben je het zat dat er steeds weer ruzie is tussen je kinderen. Je wilt ook soms gewoon even RUST.

Kinderen die bekvechten, elkaar expres tegenwerken,  ze luisteren niet, ze gaan net even de grens over van de ander, er wordt afgewogen wie meer of minder krijgt. En zo nog veel meer situaties zijn vast en zeker ook herkenbaar voor jou.

Je hebt al veel pogingen gedaan om hierin meer rust te krijgen. Je hebt er over gesproken met vriend(innen) en gelezen op internet en in boeken. Sommige tips werken wel even, maar even later begint het gewoon weer opnieuw.

Vermoeiend en frustrerend.

Je weet niet hoe je het nu moet aanpakken en waar je mee moet beginnen.

Je gaat twijfelen aan jou zelf als ouder, als persoon en je opvoedvaardigheden. Logisch ook. Want opvoeden is echt de lastigste baan ter wereld. Je hebt er nota bene nooit een opleiding voor gehad.

Met de Challenge kan je direct starten. En je weet gelijk wat je kunt doen. Stap voor stap nemen we je mee hoe je die strijd tussen broer en zus kan aanpakken.

Elke dag krijg een nieuwe tip die je gelijk kan uitvoeren. Gewoon in je dagelijks leven, dus het kost je geen extra tijd.  Heel concreet, praktisch en snel resultaat. Hoe fijn is dat!

 

Ook binnen een week al verschil willen zien? 

 

Inclusief BONUS: DO’s en DON’ts in de omgang tussen broer(s) en zus(sen) 

Dit is wat je krijgt

 1. Elke dag (4 dagen) een nieuwe les 

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van Rust in Ouderschap. De eerste les staat voor je open en de 3 volgende dagen gaat er een nieuwe les voor je open. De lessen bestaan uit een video, tekst en een werkboek die je kunt downloaden en gebruiken voor de oefeningen, inzichten die je opdoet en naslagwerk. Elke les is een vervolg op de vorige les, zodat je er stap voor stap in meegenomen wordt. 

 

 

2. Inzicht, oefening en tip van de dag

In de dagelijkse video krijg je een in inzicht gedeeld over valkuilen waar we vaak als ouder intrappen in de benadering naar onze kinderen toe. Je krijgt inzicht en een tip over hoe jij invloed kan hebben op de strijd van je kinderen.  Je krijgt dan een praktische oefening mee die je in je dagelijkse leven kan gaan inzetten. Dit kost je geen extra tijd en is gewoon een kwestie van doen. 

 

 

3. Werkboek 

Bij de 4 daagse challenge (die je gelijk kan starten) zit een uitgebreid werkboek waarin de informatie nog eens wordt beschreven. En waar de tip en oefening van de dag vermeld staan. Ook staan er vragen in waardoor je kan terugkijken hoe het je is gelukt om de tip toe te passen en wat het heeft opgeleverd. Het werkboek superhandig als hulpmiddel en als naslagwerk. 

 

 

4. BONUS DO’s en DON’TS Broer(s) en Zus(sen)

Speciaal nu krijg je in één overzicht wat je wel en niet moet zeggen tegen je kinderen om de omgang tussen broer(s) en zus(sen) te verbeteren. Inclusief voorbeeldzinnen. Heel handig om ergens op te hangen als houvast en herinnering. 

Ervaringen van andere deelnemers

Veelgestelde vragen

u

Wanneer krijg ik toegang en hoe werkt dit?

Na eenmalige betaling krijg je direct 2 emails. Eentje met de factuur, en de andere een bevestigingsmail met inloggegevens. Je kunt de challenge volgen via een online leeromgeving. 

Je kunt direct starten met de eerste module. Dagelijks zal een nieuwe module open gaan. En wanneer je liever wat langer met die ene tip wil oefenen, kan dat natuurlijk ook. Dan kijk je de volgende video wat later.  

u

Hoe lang duurt de challenge?

De challenge bestaat uit 4 modules die dageljks voor je worden opengezet. Binnen die module zit 1 les wat bestaat uit 1 video, informatie en een werkboek. Na 4 dagen staat de gehele cursus dus voor je open.

Het is niet zo dat je direct heel de mini-cursus hoeft te doorlopen. Je hebt 6 maanden toegang en dat is ruim voldoende om alles op je gemak te volgen. We adviseren er zelfs om langer over te doen, het geleerde te blijven integreren en dan zul je zeker de stappen gaan maken.

u

Voor welke leeftijd is de challenge geschikt?

De challenge is geschikt voor ouders met kinderen van 2 tot ongeveer 15 a 16 jaar.

De mini-cursus is tevens prettig gebleken bij gastouders en oppas opa’s en oma’s.

u

Ik twijfel, wat moet ik doen?

Wat altijd goed is, is om jezelf af te vragen waarom je precies twijfelt. Komt het omdat je denkt te weinig tijd te hebben (dat is vaak een kwestie van prioriteiten stellen), dat je niet weet wat te verwachten of misschien dat je al veel weet en daarom denkt dat deze cursus niet de bijdrage geeft die je zou willen of verwachten.

Soms is ook gewoon de ‘pijn’ nog niet groot genoeg. Dus je wilt wel verandering in huis, maar dan zijn er weer momenten die beter gaan, en dan gaat het werken aan de opvoeding toch weer wat naar de achtergrond. Dat is helemaal niet erg.

Vraag jezelf dan wel af of er nu echt structureel iets veranderd is, of het alleen momentopnames zijn.

Wat je je kind wilt leren namelijk is dat het echt vanuit zichzelf positief gedrag laat zien. En daar heeft jouw kind jou als ouder bij nodig. Niet alleen in voorbeeldgedrag, maar ook in begeleiding hóe je kind deze vaardigheden eigen maakt.

Dit is helaas niet altijd in boekjes of het internet te vinden. Dan weet je namelijk wel hoe het zou moeten zijn, hoe je de opvoeding zou moeten vormgeven, maar lukt het je niet om die aanpassing ook echt te maken in de dagelijkse begeleiding.

Misschien heb je ook onze e-guide gelezen en zie je daar de 10 alternatieven staan voor straf, maar lukt het je niet om ze in de praktijk te brengen. Deze mini-cursus neemt je daarin stap voor stap en heel concreet mee. Geen grote cursus met heel veel inhoud, maar juist alleen datgene wat écht het verschil gaat maken bij je kind! En hoe minder, hoe beter vaak!

u

Mijn kind heeft ADHD, autisme of is hoogsensitief, is het dan ook geschikt?

Jazeker, misschien juist dan wel meer. Want als je kind temperamentvol is, sensitief, of een andere uitdaging heeft, is het alleen maar meer nodig dat je als ouder goede opvoedvaardigheden hebt. Je kind zal je later zelfs dankbaar zijn dat je hem/haar een stabiele en veilige opvoeding hebt kunnen geven. 

u

Hoe lang houd ik toegang tot de challenge?

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de challenge. Dat is ruim voldoende om alles 1, of zelfs 2 of 5x te volgen. Ook krijg je een werkboek bij de mini-cursus, die je altijd als naslagwerk kunt blijven gebruiken om het geleerde weer op te frissen.

u

Hoeveel tijd kost de challenge?

Het is aan jou hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Omdat je 6 maanden lang toegang krijgt, heb je geruime tijd om alles te volgen. En zelfs 2 of 3x te volgen.

Met 10 minuten per dag kom je al een heel eind. In die tijd kun je namelijk de video’s bekijken die we voor je klaar hebben staan voor die dag.

Maar we zetten je natuurlijk ook aan de slag in de thuissituatie. Want met alleen bekijken van video’s ga je helaas geen verandering maken. Met de inzichten die je uit de modules haalt, ga je gewoon in je dagelijks leven, heel makkelijk en eenvoudig, mee aan de slag.

u

Ik heb alles al wel gelezen hierover en weet het allemaal wel

Als je merkt dat dit bij je opkomt (wat altijd mag), sta dan eens stil bij waarom je misschien wel onze e-guide met 10 alternatieven voor straf hebt gedownload. Of waarom je helemaal tot hier op deze pagina hebt doorgelezen. Dat is niet voor niks. 

Ergens weet je wel heel veel en lijk je alle tips en handvatten al wel te hebben gelezen op internet, of in boeken en tijdschriften, maar het in de praktijk brengen (en blijvend inzetten) is een ander verhaal. Daar heb je vaak net andere tools voor nodig om dit te kunnen doen. En dat is gewoon menselijk hoor, wij zijn zelf ook moeder en hebben precies dat gevoel ook heel vaak. 

Start nu direct en in een paar dagen tijd is de Strijd Verleden Tijd 

Vandaag slechts 7 euro

Praktisch, concreet en snel resultaat

Je houdt 6 maanden toegang tot de challenge, dus je hebt ruim de tijd om de modules meerdere keren te doorlopen en de vaardigheden en tips eigen te maken

Rust in Ouderschap B.V.

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl