Gegarandeerd meer rust in huis met slechts 3 focuspunten voor jou als ouder

Ontdek hoe je meer rust en harmonie in huis krijgt, en je kind(eren) leert om van binnenuit positief gedrag te laten zien.

Bekend met deze manieren van je kind benaderen?

Schreeuwen naar je kind (“Stop nou eens!!!! Ik kan er niet meer tegen!!”)
Dreigen (“Als je dat nog één keer doet, dan ga je naar boven”)
☞ Sarcasme in je toon gebruiken (“Je weet dat je straks naar opa en oma moet, lekker handig hoor, om nu in de modder te gaan spelen”)
☞ De professor spelen (“Als jij zo doorgaat, dan hou je geen vriendjes meer over”)
☞ Commanderen (“Ik wil dat je nu je troep opruimt, NU METEEN!”)

En doe jij ook stinkend je best om meer rust en stabiliteit te geven, maar lukt het je gewoonweg niet goed genoeg naar je gevoel

Ontdek dan hoe:
❤️ Je kind meer vertrouwen in zichzelf krijgt (fundamenteel)
❤️ Je kinderen meegaander worden met wat jij als ouder van ze verlangt, of de grens trekt als ouder
❤️ Je kind leert samenwerken, niet alleen met jou als ouder, maar vooral ook de basis vormt in de hele communicatie van je kind met andere vriendjes en vriendinnetjes
❤️ En je kind van binnenuit gemotiveerd wordt om goed te luisteren, in plaats van luisteren uit angst (zoals bij de voorbeelden die we hierboven hebben gebruikt)

Soms gaat het gewoon even niet zoals je verwacht, of zou willen…

Je kind gaat stampvoeten, is tegendraads, gaat extra druk doen, schreeuwen of er komen flink wat tranen.

In deze gratis training ontdek je de 3 focuspunten die jij als ouder nodig hebt om een verandering te zien bij je kind, voor de lange termijn.

In deze training krijg je GEEN tips die wel even werken in die situatie, maar een kwartier later je kind gewoon fluitend weer hetzelfde negatieve gedrag laat zien.

 

Als jij je in onderstaande punten herkent, volg dan zeker deze gratis training. En fijn, je kunt het direct volgen! 

➣ Het lukt je vaak maar voor even dat je de uitvoering van de handvatten volhoudt, en dan verval je weer terug in je oude patroon van reageren (logisch trouwens, want je bent gewoon een mens ;-))

➣ Je merkt nog niet de ontwikkeling bij je kind die je graag zou willen zien. Je kind laat nog steeds teveel negatief gedrag zien. 

➣ Er zijn nog teveel discussies in huis, schreeuwpartijen of je bent 10x voor hetzelfde aan het waarschuwen.

➣ Je weet wat je zou moeten doen, maar de uitvoering in de praktijk én het ook daadwerkelijk volhouden is gewoon lastig.

Wie zijn wij

Hi! Wij zijn Rosalie, Celia en Corine. Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdzorg, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een topteam, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis en in de klas. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

Opvoeden is gewoon de moeilijkste baan in de hele wereld. En dat hebben we gezien in ons werk, maar bovenal zijn we zelf alle drie ook moeder en zien we het zelf ook in de praktijk. Kinderen die makkelijker meelopen in de pas, maar ook hebben we zelf ervaring met kinderen die wat meer uitdaging vragen in de opvoeding. En juist voor díe ouders willen wij er zijn. Gewoon laagdrempelig…..praktisch….en om rust en harmonie in huis te krijgen voor de lange termijn!

We hebben al diverse keren een bijdrage mogen leveren in de media, waaronder laatst in een podcast van KekMama. Super fijn om op deze manier veel ouders te mogen bereiken.

Deze 3 focuspunten zijn GOUD waard in de opvoeding en helpt oude patronen duurzaam te doorbreken