Downloads / blueprints / pdf

Gratis aanbod

Eguide ’10 Alternatieven voor straf’

Ontdek hoe je positieve interactie en communicatie kunt stimuleren voor meer rust en harmonie in huis. Zonder 10x waarschuwen, dreigen of preken geven. Vraag aan…

Eerste Hulpkaart bij boosheid, frustratie en woede

Handig stappenplan wat je precies kunt zeggen en doen bij woede-aanvallen, driftbuien, felheid en opvliegendheid. Zodat emoties tot rust komen. Ontvang direct….

Handige Blueprint voor het stoppen van drammen

Je herkent het vast wel, je geeft een duidelijke grens, maar je kind blijft maar doordrammen. Je weet inmiddels niet meer wat te doen. Ontvang de handige Blueprint nu direct. 

Checklist voor tegendraadsheid en discussie

Weerwoorden, discussie, strijd, ‘ja-maars’ van je kind. Lastig om hiermee om te gaan. Ontdek hoe je meewerkend gedrag kunt stimuleren voor meer rust in huis. Vraag aan…

Bekijk opvoedvideo’s via ons YouTube kanaal

Via YouTube kun je video’s vinden van ons in meerdere thema’s, en ook gratis masterclasses en trainingen zijn te volgen voor jou. Ga naar het kanaal van Rust in Ouderschap. 

Kennisbank met vele artikelen, blogs en podcasts

Een kennisbank vol met artikelen, blogs, podcasts en gratis te downloaden materialen. Lees de vele tips en handvatten die jou stappen verder gaan brengen in de opvoeding van je kind. 

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl