Hoe jouw opvoeding een succes wordt

En kom erachter hoe het komt dat jouw opvoeding ‘niet werkt’ en hoe je dit kunt ombuigen naar wat wel werkt

 

Zonder dat je 10x moet blijven waarschuwen, dreigen en jouw energieniveau tot het nulpunt daalt

Inclusief mogelijkheid tot live vragen stellen

Waneer je deze training gevolgd hebt, dan weet je: 

  • Waarom dat wat je inzet het ene moment wel werkt en het andere moment totaal niet.
  • Hoe het komt dat je in dezelfde negatieve cirkel blijft hangen en dit jou moedeloos maakt.
  • 4 inzichten waardoor je gaat begrijpen dat alles wat jij inzet niet de uitkomst heeft die je wenst in het gedrag van je kinderen. En die juist maken dat je kinderen nog meer weerwoorden geven, je nog meer in discussie komt en je je kinderen juist precies doen wat jij niet van ze vraagt. Als je dit weet, weet je hoe je grip kan krijgen op het gedrag van je kind.
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat de sfeer in huis weer gezellig wordt, er meer rust is en minder strijd en dat je kinderen makkelijker doen wat je van ze vraagt.
  • En hoe jij als ouder weer vertrouwen krijgt in jouw manier van opvoeden en je meer ontspannen bent en kunt genieten van je mooie gezin.

En niet alleen voor de lastige situatie waar je kind op dat moment boos of gefrustreerd om wordt of niet doet wat je vraagt, maar juist ook voor de lange termijn.

En dit zonder dat je 10 verschillende tips in moet gaan zetten, die je onmogelijk allemaal kan onthouden en waar kan maken.

 

Mocht je de training wel willen volgen, maar kan je er zelf niet LIVE bij zijn. Geef je dan wel op, zodat je de opname krijgt en kan terugkijken op een tijd dat het jou wel uitkomt.

 

 

Meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdhulp

Hi! Wij zijn Rosalie, Celia en Corine. Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdhulp, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, en hele klassen hebben getraind op basisscholen en groepen leerkrachten, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een topteam, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

De training wordt gegeven door Celia of Corine. Zij zijn beide HBO opgeleid in Social Work en hebben 15 jaar  gewerkt in de Specialistische Jeugdhulp. Zij hebben honderden kinderen en gezinnen mogen begeleiden met ieder hun eigen vragen en uitdagingen. Celia en Corine  zijn daarnaast ieder ook moeder van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd en hebben naast specialistische kennis ook zeker zelf lastige momenten in de opvoeding. 

Deze training wordt krachtig, concreet, met humor en vanuit een bak ervaring gegeven. Dus geef je snel op!

Meld je gratis aan. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!