Broers en zussen

Als je ouder bent van meerdere kinderen, zul je het vast herkennen: strijd tussen broer en zus of andere combinaties. Ze pakken spullen van elkaar af, bemoeien zich met elkaar, schreeuwen naar elkaar, komen ongevraagd op elkaars kamer of treiteren elkaar. En dit lijstje kan je zelf waarschijnlijk nog wel aanvullen…Daarnaast zijn er ook mooie momenten. Ze spelen met elkaar, maken grappen, helpen elkaar, delen elkaars spullen en komen voor elkaar op. Je geniet van deze momenten! Als er strijd is weet je dat dit heel normaal is, maar dat wil niet zeggen dat het altijd leuk is. Soms weet je niet goed hoe je daar nou het beste op kunt reageren. We geven je in dit thema inzichten en handvatten hoe je de band tussen broer en zus kan verbeteren. 

Ruzie tussen broer(s) en zus(sen)

Hoe kan je als ouder nou het beste reageren op het moment dat je kinderen ruzie hebben  met elkaar? In dit thema beschrijven we hoe het komt dat er ruzies zijn tussen broer en zus en wat het juist ook oplevert. En we geven natuurlijk ook een aantal tips hoe jij hier als ouder het beste mee om kunt gaan.  

dreumes
dreumes

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl