Stappenplan ‘Negeren doe je zo’

Negeer jij jouw kind ook weleens als het iets doet wat niet mag of niet luistert naar jou?

En geeft dit niet het resultaat wat je wilt, namelijk dat je kind naar je luistert, doet wat je vraagt en respectvol reageert. 

Er zitten best wat nadelen aan negeren, zonder dat je dit misschien beseft.

Om die reden willen we je een gouden toevoeging doen aan het concept ‘negeren’, waarbij je wel werkt aan positieve gedragsverandering en aanleren van vaardigheden bij je kind.

Vraag nu het gratis Stappenplan aan

Hoe je ‘negeren’ wel kunt inzetten, maar wel in verbinding blijft met je kind.

Als je kind niet luistert of opstandig is, dan weet je soms even niet meer wat je nu het beste kunt doen. En dan maak je wel eens de keus om je kind te negeren. 

Doen we allemaal….

Voor jouw kind kan dit opeens uit het niks komen….en het gedrag van je kind wordt er heftiger van. Of je houdt het niet vol als ouder en er komt een moment dat je alsnog knapt.

Dit stappenplan ‘Negeren doe je zo’ geeft je 3 eenvoudige stappen die jou en je kind in deze situaties gaan helpen in plaats van verergeren.

Meer dan 15 jaar ervaring als psycholoog/gedragswetenschapper en ambulant hulpverleners

 

Hi! Wij zijn Rosalie (drs.), Celia en Corine. Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdhulp, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een topteam, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

We hebben ook mogen meewerken aan een podcast van KekMama, en inmiddels hebben we al duizenden ouders mogen helpen via Rust in Ouderschap. 

Mogen we jou ook een helpende hand geven?

 

Wij zijn Celia, Rosalie en Corine

3 eenvoudige stappen die jou en je kind in deze situaties gaan helpen in plaats van verergeren.

Ontvang Stappenplan ‘Negeren doe je zo’ met een GOUDEN TOEVOEGING waarbij je negeren wel kunt inzetten, en je ook in verbinding blijft met je kind. 

Je werkt aan positieve gedragsverandering en het aanleren van vaardigheden bij je kind én helpt jou verder in lastige situaties.