Cursus Pakket

Rust in Ouderschap

Voor de ouder die graag wil leren en de vrijheid wil om alle cursussen te volgen

Wat krijg je als je nu start met het volledige Cursus Pakket:

✔️ Cursus Angst de Baas (t.w.v. €297,-)

✔️ Cursus Rust in de Nacht (t.w.v. €97,-)

✔️ Cursus Minder Boos, Meer Rust (t.w.v. €297,-)

✔️ Cursus Executieve Functies (t.w.v. €175,-)

✔️ Cursus Positief Gedrag Stimuleren (t.w.v. €189,95)

✔️ Weerbaarheidstraining ‘Samen Sterk’ (t.w.v. €175,-)

En EXTRA BONUS:

✔️ Meditaties Rust in je Kind (t.w.v. €34,95)

✔️ Workshop ‘De invloed van hechting op het gedrag van je kind’ (t.w.v. €34,95)

DIT ALLES VOOR = €45,- per maand

* Het is altijd direct opzegbaar door simpel een mail te sturen naar team@rustinouderschap.nl

Wat zit in het Cursus Pakket

Cursus Executieve Functies

In de Cursus Executieve Functies nemen we je helemaal mee in alle breinfuncties van je kind. Dit is niet alleen belangrijk op school, maar zeker ook thuis in dagelijks situaties. Want hoe laat je je kind verder ontwikkelen als je kind bijvoorbeeld spullen vergeet, snel afgeleid is, moeite heeft met overgangen, zich nog steeds niet zelf aan kleedt, maar moeizaam komt tot opruimen, of snel in de stress en weerstand schiet. In deze cursus vertellen we je er alles over en laten we precies zien waar jij het beste aan kunt werken samen met je kind.

Cursus Angst de Baas

In deze cursus neemt Rosalie (drs.) je mee in hoe je stapsgewijs kunt zorgen dat je kind minder (faal) angstig is of angstig voor specifieke situaties/dingen, en angst of spanningen ook structureel verminderen. Vaardigheden die beschermend zijn voor jouw kind als volwassene om beter om te leren gaan met stress, angst en panieksituaties later. Ter waarde van €297,-.

Cursus Rust in de Nacht

Iedereen om je heen lijkt wel een mening te hebben over hoe jij het avondritueel aanpakt, of als je kind(eren) ’s nachts wakker worden. Waar doe je nu goed aan? Je hebt al meerdere tips en adviezen opgevolgd, maar niks lijkt goed te helpen voor jouw kind. In deze cursus ga je een visie vormen die bij jullie gezin past, en waar jij helemaal achter kan staan. Zo belangrijk, omdat jij dan precies weet hoe te handelen in de nacht, en het ook met gemak vol te houden is. Ter waarde van €97,-.

Cursus Minder Boos, Meer Rust

Onze pas beoordeelde cursus met 5 sterren door huidige deelnemers! In deze cursus nemen we je stapsgewijs en heel concreet mee in wat je per week moet doen om over 7 weken een heel ander kind in huis te hebben. Boosheid en tegendraadsheid is verleden tijd….100% makkelijk en concreet toepasbaar in jullie dagelijks leven. Ter waarde van €297,-.

Cursus Positief Gedrag Stimuleren

Soms zo lastig om straffen en consequenties te laten. Je weet ergens wel dat het voor de lange termijn niks oplevert. Maar ja, je vindt ook dat het gedrag ‘niet door de beugel kan’. En een straf is toch snel gegeven, en de situatie is voor dat moment onder controle… In deze cursus krijg je praktische handvatten hoe positief gedrag bij je kind te stimuleren, zodat straffen niet meer nodig is.  Ter waarde van €189,95.

Weerbaarheidstraining 'Samen Sterk'

Samen met jouw kind zorgen dat jouw kind weerbaarder wordt. Trekt jouw kind zich terug, weet het niet hoe zich te verweren, of laat juist clownesk gedrag of te stoer gedrag zien bij andere kinderen. Dan is een weerbaarheidstraining perfect! Deze is samen met jouw kind te volgen, en is nog leuk ook. Ze ontvangen een diploma aan het einde.  Ter waarde van €175,-.

Inclusief deze 2 bonussen

#1 Meditaties Rust in je Kind

Voor jouw kind zelf te gebruiken

Fijn bijvoorbeeld voor het slapen gaan of als je kind net uit school komt. Dit meditatiepakket bestaat uit verschillende onderdelen waarbij je kind leert om zijn lichaamsseintjes te herkennen, te gronden, en meer rust van binnenuit te voelen. Fijn voor het wat sneller overprikkelde kind. 

#2 Inclusief alle bonussen die bij de cursussen behoren

yes!!

Bij elke cursus zitten handige bonussen. Zoals de Gouden Vaardigheden Lijst, de Trigger Tracking Kaart, het Script om direct woede te verlichten, Stress Release Oefeningen, Verbindings Bouwers, en nog veel meer. Al deze bonussen zijn voor jou toegankelijk en gratis te downloaden. Handiger en fijner kunnen we het niet maken :-). 

De totale waarde van alle cursussen en bonussen is €1387,90 

Nu kun je starten met het volledige Cursus Pakket voor slechts €45,- per maand (direct opzegbaar op elk moment) 

Wij geven jou focus wat de snelste verandering brengt en ‘hoe’ je de omslag maakt. 

Wat krijg je als je nu start met het volledige Cursus Pakket:

✔️ Cursus Executieve Funcites (t.w.v. €175,-)

✔️ Cursus Angst de Baas (t.w.v. €297,-)

✔️ Cursus Rust in de Nacht (t.w.v. €97,-)

✔️ Cursus Minder Boos, Meer Rust (t.w.v. €297,-)

✔️ Cursus Positief Gedrag Stimuleren (t.w.v. €189,95)

✔️ Weerbaarheidstraining ‘Samen Sterk’ (t.w.v. €175,-)

En EXTRA BONUS:

✔️ Meditaties Rust in je Kind (t.w.v. €34,95)

✔️ Workshop ‘De invloed van hechting op het gedrag van je kind’ (t.w.v. €34,95)

DIT ALLES VOOR = €45,- p/m (i.p.v. €997,-)

* Het is altijd direct opzegbaar door simpel een mail te sturen naar team@rustinouderschap.nl

De belofte van ons aan jou

De cursussen en programma’s van Rustinouderschap.nl zijn al door meer dan 23.350 deelnemers effectief gebleken. We kunnen dus met vrij grote zekerheid zeggen dat deze cursussen je meerdere nieuwe inzichten gaan geven.

Is het cursuspakket onverhoopt niet wat je wilde?

Je kunt altijd per direct opzeggen! 

 

100% GARANTIE

Alle rechten voorbehouden – Rust in Ouderschap