10 Perfecte Alternatieven voor Straf

Ontdek hoe je positieve interactie en communicatie kunt stimuleren, zodat er rust en harmonie komt in huis

Vraag nu de gratis e-guide aan

Bekend met deze manieren van je kind benaderen?

Schreeuwen naar je kind (“Stop nou eens!!!! Ik kan er niet meer tegen!!”)
Dreigen (“Als je dat nog één keer doet, dan ga je naar boven”)
☞ Sarcasme in je toon gebruiken (“Je weet dat je straks naar opa en oma moet, lekker handig hoor, om nu in de modder te gaan spelen”)
☞ De professor spelen (“Als jij zo doorgaat, dan hou je geen vriendjes meer over”)
☞ Commanderen (“Ik wil dat je nu je troep opruimt, NU METEEN!”)

Start direct gratis en draai de sfeer om in huis

Wat kan Rust in Ouderschap voor jou betekenen?

Wij zijn Celia, Corine en Rosalie (drs.). Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdzorg, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een team, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis en in de klas. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

Opvoeden is werkelijk waar de moeilijkste baan in de hele wereld. En dat hebben we gezien in ons werk, maar bovenal zijn we zelf alle drie ook moeder en zien we het zelf ook in de praktijk. Kinderen die makkelijker meelopen in de pas, maar ook hebben we zelf ervaring met kinderen die meer uitdaging vragen in de opvoeding. En juist voor díe ouders willen wij er zijn. Gewoon laagdrempelig…..praktisch….en om rust en harmonie in huis te krijgen voor de lange termijn!

Alles wat wij weten als professional, maar ook als moeders, hebben we voor jou als stapsgewijze methode, gewoon eenvoudig te volgen stappen, voor je klaar staan in de cursus “Rust in huis”. Ben je er klaar voor om de ouder te zijn die je altijd wilde zijn?

10 Effectieve Alternatieven voor Straf

Het eerste wat in ons opkomt als ouders om te doen is vaak op één of andere manier ‘straffen’. Dreigen, iets afnemen, aangeven hoe het wel moet, etc. We kennen het als ouders vast allemaal.

In deze gratis e-guide ontdek je 10 alternatieven voor straf, en gaan we je ook na het downloaden inspireren met tips en handvatten.