Ons aanbod

We bieden verschillende online cursussen aan in verschillende thema’s, en een online programma met 20+ workshop waarbij alle thema’s van de opvoeding en onze persoonlijke begeleiding is geïntegreerd.

Cursus Minder Boos, Meer Rust [MEEST GEKOZEN]

Voor kinderen die sneller boos zijn, frustratie laten zien, driftbuien hebben of opvliegend gedrag laten zien. Lees meer….

Cursus Executieve Functies

Hoe komt het nu dat je van alles inzet, maar je kind er niet van lijkt te leren? Is je kind star, niet flexibel, moeite met veranderingen, overgangen of de aandacht erbij houden? Lees meer….

Weerbaarheidstraining ‘Stevig en Sterk’

Een weerbaarheidstraining voor jouw kind zelf om te volgen. Met plezier online leren op een speelse manier. Lees meer….

Programma Rust in Ouderschap [BESTE KEUZE]

Het volledige en uitgebreide programma waarin alle kennis en thema’s samen komen en jij onze persoonlijke begeleiding krijgt gericht op jouw situatie. Inclusief persoonlijke vragen stellen, contact met andere ouders en maandelijkse workshops. Lees meer….

Cursus Angst de Baas

Voor kinderen die angstig/gespannen zijn en lastig vinden hiermee om te gaan. Inclusief Coaching Calls! Lees meer….

Cursus Pittige Pubers [NIEUW]

Onmisbaar voor jou als ouder met een (pre-). Het biedt je veel inzichten en tools om beter te communiceren, grenzen te stellen, samen te werken en de dagelijkse situaties rustiger te laten verlopen.  Lees meer….

Welk programma of cursus van Rust in Ouderschap past bij jou? 

Kosten de dagelijkse situaties in huis veel strijd? Wil je de tegendraadsheid en onrust in huis verminderen?

Lukt het je (nog) niet om het om te draaien…

Doe de quiz en kom erachter welk programma of welke cursus van Rust in Ouderschap perfect bij jou past om het negatieve patroon te doorbreken, zodat er meer rust en gezelligheid komt in huis. 

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl