Cursus Rust in Huis

Een stap voor stap methode die meer rust en harmonie brengt in huis. Schreeuwen of discussie is verleden tijd. Je voelt als ouder weer de regie en vertrouwen in jezelf als opvoeder.

Je gaat een stevig fundament neerzetten in huis. Kinderen weten waar ze aan toe zijn, en op een liefdevolle manier kun jij duidelijk je grens stellen. Zodat het voor iedereen fijner wordt in huis. 

Cursus Rust in de Nacht

Niets is zo heilig als een goede slaap. Voor jouw kind, maar ook voor jou zelf als ouder. Aan het einde van deze cursus sta je achter jouw visie rondom slapen en kun je dit vol vertrouwen inzetten, zodat er weer rust komt in de avond en nachten. Heb je alle praktische handvatten op internet wel gelezen, maar merk je dat het bij jouw kind niet werkt? Deze cursus helpt je voor een duurzame verandering. 

Cursus Minder Boos, Meer Rust

Sommige kinderen zijn sneller boos of gefrustreerd als de ander. Ten grondslag ligt de vaardigheid ‘emoties reguleren’. Vaak is het zo dat jij als ouder, of een leerkracht of andere volwassenen jouw kind ‘extern’ moet reguleren. Deze cursus helpt jou om jouw kind deze krachtige vaardigheid aan te leren, waar hij/zij je tot in de volwassenheid dankbaar voor gaat zijn.

Cursus Positief Gedrag Stimuleren

Ben jij de ouder die jouw kind graag positief gedrag wil leren, maar uiteindelijk merk je dat je kind een grote mond kan hebben, schreeuwt of misschien wel scheldt, snel gefrustreerd of driftig wordt, en je weet niet meer wat te doen.

Het lukt je misschien wel even om het goede voorbeeld te geven, maar je komt zelf al snel weer in oude patronen terecht. En je kind blijft hetzelfde gedrag herhalen.

Meditaties Rust in je Kind

Heeft jouw kind snel een vol hoofd of kan het lastig ontspannen?

Kan je kind moeilijk concentreren?

Vliegt je kind van het één naar het ander en/of heeft je kind moeite met omschakelen van situatie naar situatie?

Deze meditaties en oefeningen kunnen jou en je kind hierbij helpen.