Wie zijn wij

Rosalie van Gils

Rosalie is psycholoog en heeft 13 jaar als gedragswetenschapper gewerkt in de specialistische jeugdzorg. In 2017 heeft zij Bureau Breinfijn opgericht en helpt volwassenen met angst- en stressklachten. Daarnaast is zij moeder van 3 kinderen.

Corine Mansvelder

Corine werkt al 15 jaar in de specialistische jeugdzorg als ambulant hulpverlener. Ze is gestart als pedagogisch medewerker in de groep na haar HBO opleiding en begeleidt nu ouders, kinderen en leerkrachten van de basisschoolleeftijd. Ook Corine is moeder van 2 mooie kinderen.

Celia Stok

Celia is net als Corine meer dan 15 jaar werkzaam in de specialistische jeugdzorg. Begonnen als pedagogisch medewerker, doorgestroomd als ambulant hulpverlener om gezinnen te ondersteunen en begeleiden. En momenteel als gebiedsmanager werkzaam. Celia is moeder van een jongen en een meisje.

Wie zijn wij

Hi! Wij zijn Corine, Rosalie en Celia. Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdzorg, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een topteam, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis en in de klas. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

Opvoeden is gewoon de moeilijkste baan in de hele wereld. En dat hebben we gezien in ons werk, maar bovenal zijn we zelf alle drie ook moeder en zien we het zelf ook in de praktijk. Kinderen die makkelijker meelopen in de pas, maar ook hebben we zelf ervaring met kinderen die wat meer uitdaging vragen in de opvoeding. En juist voor díe ouders willen wij er zijn. Gewoon laagdrempelig…..praktisch….en om rust en harmonie in huis te krijgen voor de lange termijn!

Alles wat wij weten als professional, maar ook als moeders, hebben we voor jou als stapsgewijze methode, gewoon eenvoudig te volgen stappen, voor je klaar staan in de cursus “Rust in huis”. Ben je er klaar voor om de ouder te zijn die je altijd wilde zijn?

“Als je wilt dat je kind omhoog klimt, moet je er vooral niet bovenop zitten”

– Celia, Corine en Rosalie – 

Rust in Ouderschap B.V.

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl