Over rust in ouderschap

We stellen ons graag aan je voor

Meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog en ambulant hulpverleners

Hi! Wij zijn Rosalie (drs.), Celia en Corine. Na meer dan 20 jaar ervaring in de specialistische jeugdhulp, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Wij zijn opgeleid als psycholoog/gedragswetenschapper (Rosalie) en ambulant hulpverlener (Celia en Corine).

Samen werkten we in een team, waarin we gezinnen, en ook scholen, individuele kinderen in de klas en hele klasgroepen samen, begeleidden naar meer rust en harmonie. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden en vaardigheden goed konden ontwikkelen.

We worden inmiddels regelmatig geïnterviewd door kranten en tijdschriften over onze expertise.

Rosalie van Gils (drs.)

Rosalie is psycholoog en heeft 13 jaar als gedragswetenschapper gewerkt in de specialistische jeugdzorg. In 2017 heeft zij Bureau Breinfijn opgericht en helpt ook volwassenen met angst- en stressklachten. In totaal heeft zij meer dan 18 jaar ervaring als psycholoog/gedragswetenschapper in de zorg. Daarnaast is zij moeder van 3 kinderen.

Corine Mansvelder

Corine werkt al 15 jaar in de specialistische jeugdzorg als ambulant hulpverlener. Ze is gestart als pedagogisch medewerker in de groep na haar HBO opleiding en begeleidt nu ouders, kinderen en leerkrachten van de basisschoolleeftijd. Ook Corine is moeder van 2 mooie kinderen.

Celia Stok

Celia is net als Corine meer dan 15 jaar werkzaam in de specialistische jeugdzorg. Begonnen als pedagogisch medewerker, doorgestroomd als ambulant hulpverlener om gezinnen te ondersteunen en begeleiden. En momenteel als gebiedsmanager werkzaam. Celia is moeder van een jongen en een meisje.

Kim - Klantenservice

Kim is onze rots in de branding van onze klantenservice. Van het beantwoorden van vragen van mensen over online hulp, tot technische vragen over de leeromgeving tot het behandelen van vragen over facturen of het opzeggen van een programma omdat ze hun doel hebben behaald. Kim is onze drijvende kracht achter team@rustinouderschap.nl samen met Petra. 

De visie van Rust in Ouderschap

Lange termijn vaardigheden

Simpel te integreren in dagelijks leven

Online leren blijft beter hangen

100% Niet goed, geld terug garantie

Zonder medische molen

Positieve ontwikkeling

Al onze hulp is gericht op het leren van lange termijn vaardigheden zodat ‘het probleem wat je ervaart’, niet alleen voor die situatie is opgelost, maar je structureel een verschil gaat merken. 

Je kunt je kind blijven aansturen, blijven herhalen wat je van hem/haar verwacht, oplossingen bedenken op het moment dat je kind overprikkeld is, of dat het niet meer weet wat nu eerst op te pakken en wat daarna. Maar dat zijn allemaal ‘bedekkingen’ van het echte probleem. 

En dat is waar wij jou in de cursus Executieve Functies graag mee verder willen helpen. 

We leggen elke vaardigheid uitgebreid uit. En daarna gaan we aan de slag met specifieke oefeningen, zodat je precies weet in welk punt jij je focus op kunt leggen en jouw kind laat oefenen om het te verbeteren voor de lange termijn. 

TRAIN YOUR BRAIN 🧠👊👊

Meer over Rust in Ouderschap?

Ervaring in Specialistische Zorg

Rosalie in de functie als psycholoog/gedragswetenschapper en Celia en Corine als ambulant hulpverleners hebben we al vele ouders en kinderen mogen helpen. We hebben naast opvoedhulp ook ervaring met kinderen met ontwikkelingsproblematieken en complexe problematiek. Bekijk de video om te kijken of onze hulp bij jou kan passen. 

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl