Over rust in ouderschap

We stellen ons graag aan je voor

Rosalie van Gils (drs.)

Rosalie is psycholoog en heeft 13 jaar als gedragswetenschapper gewerkt in de specialistische jeugdzorg. In 2017 heeft zij Bureau Breinfijn opgericht en helpt ook volwassenen met angst- en stressklachten. In totaal heeft zij meer dan 18 jaar ervaring als psycholoog/gedragswetenschapper in de zorg. Daarnaast is zij moeder van 3 kinderen.

Corine Mansvelder

Corine werkt al 15 jaar in de specialistische jeugdzorg als ambulant hulpverlener. Ze is gestart als pedagogisch medewerker in de groep na haar HBO opleiding en begeleidt nu ouders, kinderen en leerkrachten van de basisschoolleeftijd. Ook Corine is moeder van 2 mooie kinderen.

Celia Stok

Celia is net als Corine meer dan 15 jaar werkzaam in de specialistische jeugdzorg. Begonnen als pedagogisch medewerker, doorgestroomd als ambulant hulpverlener om gezinnen te ondersteunen en begeleiden. En momenteel als gebiedsmanager werkzaam. Celia is moeder van een jongen en een meisje.

Kim - Klantenservice

Kim is onze rots in de branding van onze klantenservice. Van het beantwoorden van vragen van mensen over online hulp, tot technische vragen over de leeromgeving tot het behandelen van vragen over facturen of het opzeggen van een programma omdat ze hun doel hebben behaald. Kim is onze drijvende kracht achter team@rustinouderschap.nl samen met Petra. 

Meer over Rust in Ouderschap?

Ervaring in Specialistische Zorg

Rosalie in de functie als psycholoog/gedragswetenschapper en Celia en Corine als ambulant hulpverleners hebben we al vele ouders en kinderen mogen helpen. We hebben naast opvoedhulp ook ervaring met kinderen met ontwikkelingsproblematieken en complexe problematiek. Bekijk de video om te kijken of onze hulp bij jou kan passen. 

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl