Speciaal voor je kind

Heeft jouw kind snel een vol hoofd of kan het lastig ontspannen? Kan je kind zich moeilijk concentreren? Vliegt je kind van het één naar het ander? Of heeft je kind moeite met omschakelen naar de nacht? Dan is dit thema speciaal voor jou en voor jouw kind. In dit thema staan meditaties centraal die jouw kind kan helpen om meer rust bij zichzelf te vinden. 

 Meditatie zou jouw kind kunnen helpen, zodat jouw kind intern leert hoe hij/zij naar het eigen lichaam kan luisteren, gedachten kan loslaten, in het hier en nu leren zijn, rust vinden bij zichzelf, bewuster keuzes kunnen maken en de dag rustig afsluiten voordat de nacht begint.

Meditatie

Meditatie is een goede manier om de geest te kalmeren en innerlijke rust te vinden. Het is een waardevol hulpmiddel voor kinderen. Kinderen ervaren stress en emoties net als volwassenen, en meditatie kan hen helpen deze gevoelens te begrijpen en ermee om te gaan. In dit thema komt naar voren wat meditatie precies inhoudt en we delen oefeningen die je met je kind kan doen. 

Slaapmeditatie 

Wanneer je kind geen rust kan vinden om in slaap te vallen of onrustig is tijdens de slaap, kan slaapmeditatie een uitkomst zijn. Dit is een effectieve methode die kan helpen om kinderen sneller in slaap te laten vallen en een diepere slaap te ervaren.

Er zijn verschillende oefeningen voor slaapmeditatie die kinderen kunnen helpen om beter te slapen. In dit thema vertellen we je wat deze slaapmeditaties inhouden, waarom deze jouw kind beter gaan helpen en welke meditaties er zijn.

Alles voor jouw kind

Klik hieronder op het thema waar jij graag meer over wilt weten.

Rust in ouderschap is gespecialiseerd in het aanbieden van cursussen om weer rust in het ouderschap te krijgen. Op onze speciale pagina lees je wat je allemaal krijgt in het programma en hoe je kunt deelnemen. Bekijk ons programma voor meer informatie.

dreumes
dreumes

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl