Alledaagse situaties

Juist de dagelijkse routines kunnen voor veel onrust en strijd zorgen. Omdat dit terugkerende momenten zijn en het moeilijk te doorbreken is, als dit niet rustig verloopt. In dit thema nemen we je mee in een aantal alledaagse situaties waarover veel ouders vragen hebben en het fijn zouden vinden als deze situaties makkelijker verlopen.

Slaapritueel

Het slaapritueel van je kind is voor veel ouders een uitdaging. En het kan behoorlijk uitputtend zijn als dit met veel strijd en onrust verloopt. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje om voldoende en goede slaap te krijgen. Maar hoe zorg je ervoor dat je kleintje rustig in slaap valt en ook de hele nacht doorslaapt? In dit thema geven we je tips voor een succesvol slaapritueel van je baby of peuter.

Activiteiten in de vakantie

Het idee van een weekend en vakantie is leuk, maar misschien is het voor jou en je kind juist lastig en helemaal niet altijd leuk. Een veel voorkomende verwachting van vakantie is plezier, rust en even opladen. Hierdoor is de teleurstelling en frustratie des te groter als dit anders uitpakt.

In dit thema bespreken we hoe het komt dat de verwachting van een ontspannen vakantie niet altijd uitkomt. En we geven je tips wat je kan doen met je kinderen of wat je kind kan doen om de vakantie of de vrije tijd leuker te laten verlopen.

Onze artikelen binnen het thema ´alledaagse situaties´

Klik hieronder op het artikel wat jou aanspreekt en doe inzichten en tips op, zodat ook bij jou deze alledaagse situaties met minder strijd en meer rust verlopen.

Rust in ouderschap is gespecialiseerd in het aanbieden van cursussen om weer rust in het ouderschap te krijgen. Op onze speciale pagina lees je wat je allemaal krijgt in het programma en hoe je kunt deelnemen. Bekijk ons programma voor meer informatie.

dreumes
dreumes

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Rust in Ouderschap BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@rustinouderschap.nl