Je kind leren faalangst, specifieke angst (zoals angst voor ziekte, dood, vuur of donker…) of gespannen gevoel in het algemeen te overwinnen

“Een Stap voor Stap methode die jou als ouder leert hoe jouw kind duurzaam minder angstig gaat zijn in slechts 15 Minuten per Dag”

✓ Voor ouders met kinderen tussen 2-14 jaar

✓ Ook toepasbaar bij kinderen die altijd een drempel over moeten om zich ‘veilig’ te voelen

Als gedragswetenschapper/psycholoog gespecialiseerd in angst- en paniekklachten

Reageert jouw kind ook snel op spannende situaties en zie je dat in het gedrag van je kind?

Angsten of spanningen komen in vele situaties tot uiting en uit zich in een breed scala aan gedrag. 

Merk jij als ouder ook op dat het steeds lastiger wordt om je kind goed te begeleiden om angsten te overwinnen. En dat deze situatie ervoor zorgt dat je zelf niet meer weet wat je moet doen, en je ook je kind ziet struggelen met dit gevoel. 

Je kind raakt misschien wel sneller gefrustreerd, bozig, of is teleurgesteld in zichzelf. 

Je kind wil graag controle houden en bepalen, want hij/zij weet zich geen raad met deze moeilijke emotie

Of je kind trekt zich juist terug, wordt meer gesloten. En je hebt geen idee wat er zich precies afspeelt in het hoofd van je kind, maar je merkt aan alles dat hij/zij niet lekker in zijn/haar vel zit. 

Sommige kinderen hebben het gevoel dat ze het nooit goed doen, eisen veel van zichzelf en zijn faalangstig om iets nieuws te beginnen of een drempel over te gaan. 

Een ander kind is angstig voor iets specifieks, zoals een ziekte, de dood, of het donker. En inmiddels is het geen fase meer, maar blijft de angst aanhouden. 

En andere kinderen zijn gespannen vanuit een druk hoofd, het moeilijker verwerken van prikkels, of gespannen om meerdere kleine dagelijkse situaties. 

 

Naarmate je kind ouder wordt, wordt er in de wereld steeds meer van hen verwacht. 

Ze moeten opletten en goed hun best doen op school. Ze moeten goed en gewenst gedrag laten zien thuis, op school en op sportclubjes. 

Ze krijgen meer prikkels te verwerken, moeten met meer moeilijke emoties dealen, zoals verdriet, boosheid, teleurstelling en angsten. 

Angst is menselijk. Iedere persoon op aarde heeft angsten. Angsten zijn heel normaal. 

Alleen, de lading van de angst die jij zelf als persoon eraan geeft, en de impact ervan op jouw leven, daar zit verschil in. 

Waar het ene kind zich even angstig of gespannen voelt, en het daarna los kan laten. Laat het andere kind zich helemaal meeslepen in de angst en laat dit zien in gedrag (huilen, schreeuwen, vastklampen, maar ook dwingen, controle en boosheid bijvoorbeeld kan een uiting zijn van angst).  

Je maakt je zorgen

Je ziet dat je kind aan het worstelen is met zijn/haar eigen gevoelens. Je merkt dat je kind naar jouw idee te snel en te vaak angstig is. En dat dit je kind in de weg zit. 

Dingen die juist zo leuk en onbezorgd horen te zijn voor een kind, zoals school, spelen met vriendjes, zwemles, kinderfeestjes, sportclub, dingen steeds meer zelfstandiger kunnen en mogen doen, geven jouw kind juist spanning. En zijn voor jouw kind vaak helemaal niet leuk in eerste instantie. 

Of je kind doet het wel, gaat wel, maar het gaat gepaard met een flinke huilbui, schreeuwbui of met ander lastig gedrag voor jou als ouder om te begeleiden. 

Je gunt je kind een onbezorgde jeugd, zonder te piekeren, situaties te vermijden en overmatige spanning. Je wil graag dat je kind plezier heeft en lekker in zijn/haar vel zit. 

Soms is de angst even weg en lijkt het opgelost. Even later komt het toch weer terug of is er weer een andere angst die overheerst. 

De angst blijft maar terugkomen bij je kind en wordt zelfs erger. Je maakt je zorgen over hoe je kind zich staande houdt nu en in alles wat er nog komen gaat. 

Ook met het oog als je kind ouder wordt en misschien al wel naar de middelbare school zal gaan op een later moment.  Je kan niet altijd het handje van je kind blijven vasthouden. Hoe graag je dat soms ook zou willen….

 

Je vindt het ook lastig

Je weet als ouder niet altijd waar je goed aan doet en hoe je er mee om moet gaan. 

Je komt in strijd met je kind, omdat je kind zo’n sterke eigen wil heeft of in paniek raakt. Je zou soms willen dat je kind gewoon even makkelijk en flexibel doet wat je vraagt.

En juist hierdoor verval je soms ook uitspraken als:

“Kan je nou niet een keer gewoon even doen wat ik vraag?” 

“Waarom gaat het bij jou nou altijd zo lastig?”

“Als een ander het kan, kan jij het ook toch?”

Terwijl je ook weet dat deze uitspraken juist niet ten goede komen aan het zelfbeeld van je kind, maar het kost je soms ook gewoon heel veel energie.

Heel menselijk en daarin ben je niet de enige.

Wel of niet meegaan in de angst 

Je komt voor vele dilemma’s te staan en weet niet waar je nou goed aan doet:

> Wel of niet naar dat kinderfeestje?

> Meegaan met zwemles en dichtbij zitten of los laten?

 > Thuis willen blijven met buikpijn van spanning? Laat je dat toe of toch naar school sturen?

> Ga je wel bij je kind in bed liggen tot het in slaap valt of geef je er niet steeds aan toe? 

> Je kind al wel even alleen laten thuis of toch niet?

> “Duw” je je kind steeds weer over die eerste drempel heen (bijvoorbeeld springen in het water, uit logeren) of wacht je tot je kind zelf die stap neemt? 

> Blijven verplichten (tot ruzie aan toe) om huiswerk te doen, of laat je het je kind zelf oplossen?

Elke situatie is weer een afweging. Dit geeft veel stress. Je inspanningen en verschillende aanpakken werken niet. De angst van je kind blijft of wordt zelfs erger. 

Het kost je veel energie. En ook jullie gezin. Je doet er alles aan om je kind te helpen. En te zorgen dat je kind successen opdoet, complimenten geeft en lekker in zijn vel zit. 

En terwijl je eerst dacht…het is een fase….ben je na zoveel maanden tot jaren die fase wel voorbij. En kun je het geen fase meer noemen. 

En merk je dat wat je doet niet voldoende is. 

Het vraagt veel van je en je raakt langzaam een beetje op. Je weet niet goed meer hoe je je kind hier nu echt mee kan helpen. 

Je gunt je kind zo graag een zorgeloos leven en dat het echt kind kan zijn!

Wat zou het fijn zijn als je kind

💛 Vertrouwen heeft in zichzelf en zijn/haar eigen kunnen.

💛 Start met nieuwe taken zonder heftige emoties.

💛 Sociale situaties aan durft te gaan zonder veel spanning.

💛 Minder boosheid en frustratie heeft vanuit angst.

💛 Minder lading geeft aan situaties die voor hem/haar spanning oproepen.

 

💛 Rustig kan vertellen wat er dwars zit in plaats van boos te worden, in paniek te raken, te bepalen of situaties te vermijden

💛 Weet hoe het om kan gaan met zijn eigen angst zonder dat hij/zij er door overspoeld raakt.

💛 Dat angst het leven van je kind niet meer zo vaak beïnvloedt zoals nu

 

En jij als ouder

💛 Weet hoe je om kan gaan met de angsten van je kind en weet waar je goed aan doet. 

💛 Je kind kan helpen om angsten en spanningen sneller te overwinnen.

💛 Merkt dat jouw energie niet meer hoeft te gaan naar het gedrag van je kind en je eindelijk weer energie overhoudt.

💛 Het hele gezin weer wat meer lucht krijgt en kan ontspannen.

Wat je wil is dat jouw kind minder overspoeld wordt door angsten/spanningen 

Het kan echt anders.

Het gaat er niet om dat je kind nooit meer angst heeft. Wat je wil bereiken is dat je kind minder overspoeld wordt door die angst. En dat de lading ervan vermindert.  

De cursus ‘Angst de Baas’ helpt bij het verminderen van de lading van angsten en spanningen

Je zal je kind helpen om hem of haar betere copingvaardigheden aan te leren. Dat wil zeggen dat je kind vaardigheden leert om makkelijker met moeilijke of spannende situaties om te kunnen gaan. 

Hier heeft je kind NU gelijk veel aan, zodat het met makkelijker omgaat met dit soort situaties. En ook om te voorkomen dat je kind later meer angst gaat ontwikkelen. 

We weten dat hoe ouder je wordt, hoe meer je met moeilijke situaties te maken krijgt. Dat is nou eenmaal de realiteit. Hierdoor word je dan ook kwetsbaarder voor paniekaanvallen en angststoornissen. 

Juist nu kun je je kind krachtig maken om hier goed mee om te leren gaan. Zodat je kind nu meer zorgeloos en met meer plezier gaat door het leven gaat. En je kind zal jou als volwassene ook dankbaar zijn, om ook dan krachtig en vol vertrouwen moeilijke situaties aan te kunnen gaan. 

Mooi om dit aan je kind mee te kunnen geven.

Alle kennis en praktijk ervaring gebundeld in de cursus

In de Specialistische Jeugdhulp hebben wij vele ouders en kinderen mogen helpen die te kampen hadden met onzekerheden en angsten. Hiervoor weten we precies hoe jij je kind kan helpen om je kind vaardigheden aan te leren om te leren omgaan met angst. 

Drs. Rosalie van Gils is gespecialiseerd in angst en paniek voor volwassenen en kinderen. En heeft via Bureau Breinfijn al meer dan 26.000 volwassenen mogen helpen en wordt maandelijks gevraagd voor een bijdrage in tijdschriften en andere media om tips en handvatten te geven aan de lezers. 

De cursus”Angst de Baas” is dan ook opgezet vanuit vele kennis en ruimte praktijkervaring in dit specialisme. 

Bewezen inzichten, oefeningen en tips zijn gebundeld tot een stap voor stap en een succesvol bewezen cursus.

Dit helpt jouw kind om met vertrouwen stappen te gaan maken en betere manieren te vinden om angst minder lading te laten krijgen. En minder overspoeld te voelen door angsten. 

Het zijn geen korte termijn tips, maar het richt zich op een verandering voor altijd, voor de lange termijn. En bovenal ook dat jij je kind kan helpen om je kind de juiste vaardigheden eigen te maken, zodat het stabiele kinderen worden met een fundament aan vertrouwen in zichzelf en in zijn of haar eigen kunnen. Dat is het grootste goed wat je je kind kunt geven.

LET OP: Wat je krijgt in deze cursus is zeker niet te vinden op internet/Google. Het is opgezet vanuit meer dan 17 jaar werkervaring in dit specialisme voor angst/paniek en vanuit meerdere opleidingen en cursussen met een wetenschappelijke achtergrond. Je krijgt geen tips zoals de situatie ‘aangaan’ (sterker nog, dit wordt juist niet geadviseerd met een goede reden…), kleine haalbare stapjes zetten, de spannende situatie als iets positiefs leren zien, of het goede voorbeeld geven door zelf dapper te zijn. Dit zijn korte termijn tips en zullen niet het gewenste resultaat geven als jij op zoek bent naar een methode die jouw kind voor de lange termijn, tot ver in volwassenheid, leert omgaan met spanningen/angsten. 

Angst zal er altijd zijn

Zonder angst zouden we snel in gevaarlijke situaties terechtkomen. Zonder angst zou je zo onder een trein lopen. Dus angst is een goede raadgever en helpt ons verder in het leven. En als er werkelijk gevaar dreigt, is het maar goed ook. 

We weten dat ook angst bij kinderen heel normaal is. Veel kinderen hebben periodes dat ze meer en minder angstig zijn. Dat is heel gezond.

Wat we zien is dat angst zich op verschillende manier kan uiten. Net als dieren hebben mensen een overlevingsmechanisme. En als we te veel stress voelen en we voelen ons ‘bedreigd’, dan reageren we met vechten, vluchten/vermijden of bevriezen. 

Dit gebeurt bij ons als volwassenen en ook bij jouw kind. 

Kinderen kunnen alledrie de reacties vertonen. Vaak hebben ze wel te maken met een voorkeursreactie. Dit heeft te maken met het temperament en eerdere ervaringen. 

Als dat bij jouw kind vechten is, dan reageert jouw kind snel boos, expressief en gaat het ‘gevecht’ met jou aan door te schreeuwen, brutaal te doen, slaan, met dingen gooien en graag te willen bepalen. 

Wanneer jouw kind reageert met vluchten of vermijden, dan gaat jouw kind de angsten uit de weg. Dit kan zich uiten door druk, clownesk,  rusteloos en zeurderig gedrag. En door weg te lopen als het lastig wordt of door de situatie niet eens aan te gaan.

Reageert jouw kind vanuit bevriezen, dan kan je kind letterlijk bevroren stil vallen en niks meer zeggen. Ook kan dromen, buikpijn of broekplassen een reactie zijn. 

    Op het moment dat je kind aan het vechten, vluchten of bevriezen is, dan kan je kind niet goed meer nadenken en heeft het weinig controle over zijn of haar gedrag. Ze zitten zich zelf dan eigenlijk in de weg. 

    Je zou graag willen dat je kind nog wel helder kan nadenken om ook situaties die ze angstig of spannend vinden aan te durven gaan. En ze niet overspoeld raken door die angst. 

      Dit is wat je krijgt bij de cursus ‘Angst de Baas’

      6 Wekelijkse Modules: Concreet en Praktisch

      In 6 wekelijkse modules, bestaande uit 10 videolessen, en teksten, die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving, leer jij je kind stap voor stap om te gaan met angst. Waardoor angst het leven je kind minder gaat beïnvloeden. En jij ze als ouder tools meeneemt die ze tot ver in de volwassenheid gaan helpen met het omgaan met spannende situaties.

      Inclusief: Werkboek

      Bij de cursus zit een werkboek, waarin de hoofdpunten uit de cursus nog eens vermeld staan. Je wordt stap voor stap meegenomen in de oefeningen die je in je dagelijkse gezinssituatie uit kan voeren. Er is ruimte voor het opschrijven van inzichten en het maken van oefeningen die je krijgt. Superhandig als naslagwerk.

      Opnames coaching calls (door Drs. Rosalie van Gils)

      Bekjjk de opnames terug van meerdere coaching calls, waarin Rosalie (specialist in angst en panieklachten) je nog meer kennis en inzichten geeft om dat wat je leert in de cursus thuis in te gaan te zetten. 

      Wat krijg je bij deze cursus juist niet?

      Deze cursus gaat jou niet zeggen dat je kind moet gaan leren om negatieve gedachten om te leren draaien in positieve gedachten. Of om je kind een positief dagboek bij te gaan laten houden. Of om succesmomenten op te doen. 

      In de cursus leer je hoe je vanuit diep van binnen de verandering bij je kind kunt maken om niet overspoeld te raken door de angst en de lading er bij je kind vanaf te halen. 

      Om juist korte termijn strategieën zoals vermijden, voorkomen dat je in de angstsituatie komt, of mentale korte termijnstrategieën zoals piekeren, analyseren van de situatie of doemdenken, los te laten. 

      Je krijgt er ook nog deze bonussen bij!

      BONUS: Workshop ‘Hoogsensitiviteit’ (t.w.v. €49,95)

      Rosalie geeft in deze workshops niet de standaardtips over hoogsensitiviteit, maar laat je op een andere manier kijken naar hoogsensitieve kenmerken. je leert hoe je als ouder het beste tegemoet kan komen aan de behoefte van je kind en hoe je kan zien wat je kind nodig heeft.

      BONUS: Meditatie voor je kind (t.w.v. €39,95)

      Wanneer je nu deze cursus start, krijg je er een meditatie (t.w.v. €39,95) bij voor jouw kind.

      Deze audio helpt jouw kind om zich te richten op het hier en nu, door te focussen op het eigen lichaam. Het leert je kind het verschil te voelen tussen een ontspannen en gespannen lichaam. Het doel is dat je kind leert ontspannen en zichzelf rustig kan helpen, bijvoorbeeld na een drukke schooldag of voor het slapen gaan.

      Daarnaast helpt het je kind om te leren bewust het lichaam te voelen.

      Het is voor de emotionele ontwikkeling en herkennen van angsten en spanningen goed als je kind zijn/haar lichaam leert voelen en de seintjes gaat herkennen, zonder het direct weg te willen hebben.

      Maak nu het het VERSCHIL

      Wanneer je op tijd met (het leren omgaan met) de angsten en spanningen van je kind aan de slag gaat, draagt dit bij aan een gezonde ontwikkeling van je kind en de mate van zelfvertrouwen

      Maak gebruik van de aanbieding inclusief opnames Coaching Calls van drs. R. van Gils

      €175,-

      De overspoeling van angsten en/of spanningen verminderen

      Volledig of in termijnen te starten 

      Modules bestaan uit:

      Module 1: De waarheid over angst (en deze info vind je níet op Google) en de eerste belangrijkste stap zetten

      Module 2: Copingvaardigheden verbeteren in werkende lange termijn strategieën

      Module 3: De ‘echte’ angst, de dieperliggende kern, is het belangrijkste, niet het gedrag wat je ziet

      Module 4: Lading en impact verminderen

      Module 5: Makkelijk oefenen in je dagelijks leven

      Module 6: Wat past bij welke leeftijd? En een plan van aanpak voor jouw kind

      Inclusief opnames van alle live Coaching Calls

      Veelgestelde vragen

      Wanneer krijg ik toegang en hoe werkt dit?

      Na het invullen van je gegevens krijg je direct 2 emails. Eentje met de factuur, en de andere een bevestigingsmail met inloggegevens. Veel deelnemers volgen al andere cursussen van Rust in Ouderschap. Je krijgt dan een mail dat er een extra programma voor je openstaat. Je kunt de cursus volgen via een online leeromgeving, via je laptop, tablet of via een handige app op je telefoon.

      Je kunt direct starten met dag 1 van de cursus.  21 dagen achter elkaar opent er een nieuwe dag met nieuwe video(s) en/of scripts.

      Je kunt de cursus in 21 dagen doorlopen, doordat de thema’s per dag heel concreet zijn en je er direct in je dagelijkse leven mee aan de slag kunt gaan.

      Je hebt een jaar toegang tot de cursus, dus je kunt ook langer de tijd nemen of de thema’s vaker doornemen.

      Ik twijfel wat moet ik doen?

      Wat altijd goed is, is om jezelf af te vragen waarom je precies twijfelt. Komt het omdat je denkt te weinig tijd te hebben (dat is vaak een kwestie van prioriteiten stellen), dat je niet weet wat te verwachten of misschien dat je al veel weet en daarom denkt dat deze cursus niet de bijdrage geeft die je zou willen of verwachten.

      Soms is ook gewoon de ‘pijn’ nog niet groot genoeg. Dus je wilt wel verandering in huis of in het gedrag van je kind, maar dan zijn er weer momenten die beter gaan, en dan gaat het werken aan de opvoeding toch weer wat naar de achtergrond. Dat is helemaal niet erg.

      Vraag jezelf dan wel af of er nu echt structureel iets veranderd is, of het alleen momentopnames zijn.

      Wat je je kind mee wilt geven is dat het leert omgaan met angsten en spanningen en dat die lading er van af gaat. Zodat je kind meer ontspannen en met plezier door het leven gaat. En daar heeft jouw kind jou als ouder bij nodig. Niet alleen in voorbeeldgedrag, maar ook in begeleiding hóe je kind deze vaardigheden eigen maakt.

      Dit is helaas niet altijd in boekjes of het internet te vinden. Dan weet je namelijk wel hoe het zou moeten zijn, hoe je je kind hierbij kan helpen, maar lukt het je niet om die aanpassing ook echt te maken in de dagelijkse begeleiding.

      Deze cursus neemt je stap voor stap mee hoe jij je kind hierbij kan helpen. Met  juist alleen datgene wat écht het verschil gaat maken bij je kind!

      Hoe lang houd ik toegang?

      Je krijgt 1 jaar lang toegang tot de cursus. Dat is ruim voldoende om alles 1, of zelfs 2 of 5x te volgen. Ook krijg je een werkboek bij de cursus, die je altijd als naslagwerk kunt blijven gebruiken om het geleerde weer op te frissen.

      Hoelang duurt de cursus?

      De cursus bestaat uit 6 modules die wekelijks voor je worden opengezet. Binnen die modules zitten verschillende kleinere lessen, 12 in totaal. Na 6 weken staat de gehele cursus dus voor je open.

      Het is niet zo dat je direct heel de cursus hoeft te doorlopen. Je hebt 1 jaar toegang en dat is ruim voldoende om alles op je gemak te volgen. We adviseren er zelfs om langer over te doen, het geleerde te blijven integreren en dan zul je zeker de stappen gaan maken.

      Voor welke leeftijd is de cursus geschikt?

      De cursus is geschikt voor ouders met kinderen van 4 tot ongeveer 14 jaar.

      Voor welke problematiek is deze cursus geschikt? (ook voor bijv. ADHD, ASS?)

      Weet dat we er voor alle ouders en kinderen zijn die hulp nodig hebben. Ook voor ouders met hoogsensitieve kinderen, kinderen die snel afgeleid zijn, impulsief of superactief.

      En juist ook voor kinderen met pittige temperamentjes, met een sterke wil en die intitiatiefrijk zijn. Of juist angstig, teruggetrokken en onzeker. En natuurlijk ook voor kinderen met kindfactoren als ADHD, ASS of kenmerken hiervan.

      En het ‘probleemgedrag’ kan zich thuis afspelen, maar weet dat er ook vele ouders aanmelden waarbij er thuis niet zoveel speelt, maar juist op andere plekken, zoals op school. Of beide…….zowel thuis en op school.

      We zijn er voor deze brede doelgroep, omdat we geen praktische tips geven hoe je bijvoorbeeld het beste om kunt gaan met een kind met een speciale problematiek.

      Onze visie is breder. Onze visie is voor een heel groot deel vanuit hechtingsontwikkeling en trauma en vanuit breinfunctioneren. Daarnaast gaan we uit van het ACT gedachtegoed. De hechtingsontwikkeling staat op de voorgrond, want bij alle kinderen met gedragsproblematieken en ontwikkelingsproblemen zie je juist in de praktijk terug komen dat zowel bij kinderen als bij ouders de interactie vanuit die kant ingezet wordt.

      En omdat we zoveel op de werkvloer hebben gestaan, in de scholen, in de klassen, maar ook gezinstherapie hebben gegeven, hebben we alle kennis die we hebben juist zo concreet en functioneel mogelijk gemaakt voor ouders zonder achtergronden in de psychologie/orthopedagogiek

      Wat is de tijdsinvestering?

      Het is aan jou hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Omdat je 1 jaar lang toegang krijgt, heb je geruime tijd om alles te volgen. En zelfs 2 of 3x te volgen.

      Met 30 minuten per week kom je al een heel eind. In die tijd kun je namelijk de video’s bekijken die we voor je klaar hebben staan voor die week.

      Maar we zetten je natuurlijk ook aan de slag in de thuissituatie. Want met alleen bekijken van filmpjes ga je helaas geen verandering maken. Wat je als inzichten uit de modules haalt, ga je gewoon in je dagelijks leven, heel makkelijk en eenvoudig, mee aan de slag.

      Hoe kan ik de cursus volgen?

      We hebben diverse manieren om de cursus Angst de Baas te volgen. Je kunt het volgen via de computer, laptop en tablet, maar we hebben ook een eigen app waarop je kunt inloggen. Dus als je bijvoorbeeld ergens in de wachtkamer zit, dan kun je heel gemakkelijk de app openen en de lessen van die dag volgen.

      Ik werk zelf met gezinnen of kinderen, is de cursus dan ook waardevol voor mij?

      De cursus Angst de Baas wordt ook gevolgd door professionals uit het werkveld, zoals leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ambulant hulpverleners e.d.

      Het zal je informatie geven die je zelf niet tijdens je opleiding hebt gehad en die je direct inzichten en handvatten geeft om toe te passen in je eigen werk.

      Is de cursus ook bedoeld voor mijn kind?

      De cursus is alleen voor ouders bedoeld. En met wat je leert, ga je toepassen op je kinderen in gewoon je dagelijks leven. Stap voor stap leer jij hoe je je kind kan helpen en kan benaderen om de lading van de Angst te verminderen.

       

      Wat als de cursus toch niet bij mij of mijn kind past?

      We werken met 2 weken niet goed-geld terug garantie. Wanneer je merkt dat de cursus toch niks voor jullie is, dan heb je binnen  2 weken de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Stuur dan gewoon even een mailtje naar team@rustinouderschap.nl en dan regelen we voor je dat je het geld weer terug krijgt.

      Voor ons werk doen we opleidingen en cursussen. Opvoeden is vrijwel de belangrijkste taak die je hebt als ouder…

      Maak het verschil voor jou en je kinderen en zorg voor meer rust en harmonie in huis

       

      Wacht niet langer om de verandering echt te gaan maken

       

      Start nu direct en laat je kind spanningen of angsten overwinnen voor de lange termijn!

      Je kunt vandaag al starten

      Eenmalig €175,-

      of 2 termijnen van €89,-

      Vergroot de ‘coping’vaardigheden van je kind