Hoe je kind(eren) wel naar je gaan luisteren, als je deze 4 eye-openers weet

(Dit had je altijd al willen weten :-))

Kom erachter hoe je gedragspatronen bij je kind doorbreekt die keer op keer terug komen

 

Zonder dat je 10x moet blijven waarschuwen, dreigen en jouw energieniveau tot het nulpunt daalt

Inclusief mogelijkheid tot live vragen stellen

Wat je gaat ontdekken tijdens deze training:

  • Waarom alles wat jij hebt ingezet in de opvoeding niet het gewenste lange termijn resultaat geeft (eerst dit inzicht is van belang zodat je daarna stappen kunt zetten)
  • Welke 4 eye-openers je altijd al had willen weten en je inzicht geven waardoor je onbewust steeds in dezelfde valkuilen stapt en die juist maken dat je kind(eren) sneller tegendraads worden. Als je dit weet, leer je hoe je het gedrag van je kind dus sneller om kan draaien.
  • Waarom alles wat je doet eigenlijk als vechten voelt en je een gevoel van machteloosheid eraan overhoudt
  • Hoe je kunt zorgen dat er weer een gezellige sfeer in huis komt, meer rust, meer harmonie
  • Hoe jij als ouder ook weer op kunt laden en kunt genieten van je kind(eren), zoals je had bedacht bij het vader/moederschap

Schrijf je nu snel in en kom erachter welke eye-openers je altijd al had willen weten, en er voor gaan zorgen dat je kind(eren) nu eindelijk wel naar je gaan luisteren.

Zodat jullie de switch gaan maken en meer rust en harmonie krijgen in huis. 

Meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdhulp

Hi! Wij zijn Rosalie, Celia en Corine. Na meer dan 15 jaar ervaring in de specialistische jeugdhulp, waarin we honderden ouders en kinderen hebben begeleid, en hele klassen hebben getraind op basisscholen en groepen leerkrachten, vonden we het tijd om ouders op een meer laagdrempelige manier te gaan helpen.

Samen werkten we in een topteam, waarin we gezinnen, en ook scholen, begeleidden naar meer rust en harmonie in huis. Naar een omgeving waar zowel de ouder tot zijn/haar recht kwam en zich prettig voelde, en waar de kinderen rust, liefde en geborgenheid voelden.  

De training wordt gegeven door Celia en Corine. Zij zijn beide HBO opgeleid in Social Work en hebben 15 jaar  gewerkt in de Specialistische Jeugdhulp. Zij hebben honderden kinderen en gezinnen mogen begeleiden met ieder hun eigen vragen en uitdagingen. Celia en Corine  zijn daarnaast ieder ook moeder van 2 kinderen in de basisschoolleeftijd en hebben naast specialistische kennis ook zeker zelf lastige momenten in de opvoeding. 

Deze training wordt krachtig, concreet, met humor en vanuit een bak ervaring gegeven. Dus geef je snel op! 

Meld je gratis aan. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen!